SE 224 XT'ye fan nasıl eklenir?

Daha fazla  
Selamlar. SE-224-XT almak istiyorum. Tek fan performansına gayet iyi dense de arkasına bir egzoz fan takmak istiyorum. Bu soğutucuyu bu şekilde çift fan kullanan var mı acaba?
Ayrıca soğutucunun kendi fanının kablosu sadece tek uçlu mu? Yani sadece bir adet mi 4 pin bağlantısı var? Bazı fanlarda ekstra bir uç çıkıyor fan bağlamak için.

Anladım teşekkürler. Y kablom var ancak kullanmak istemiyorum kalabalık yapacağından dolayı. Kendinden aparatlı olsa iyiymiş.
Şöyle bir şey almayı düşünüyorum.

Güzel fan, alınır. Eğer siyah modeli alıyorsan ve bütçe varsa görünüş için bu da alınabilir.

@Artyom Alekseyevich Merhaba hocam baya zaman geçmiş ama bende 224-xt ye ikinci fanı takmayı düşünüyorum.Merak ettiğim performansta bir fark oldu mu?İkinci fanı takmaya değer mi?

@Artyom Alekseyevich Merhaba hocam baya zaman geçmiş ama bende 224-xt ye ikinci fanı takmayı düşünüyorum.Merak ettiğim performansta bir fark oldu mu?İkinci fanı takmaya değer mi?
Merhaba, ben o soğutucuyu ilk aldığım günden beri çift fanlı bir şekilde kullandım. Dolayısı ile karşılaştırma sonucunu net olarak söyleyemem. Fakat SE 224 XT zaten tek fanlı şekilde de çok başarılı bir soğutucu. Ben çift fan takıp fan devirlerini düşük ayarlayıp düşük ses ile çalışmasını hedeflemiştim. Öyle de oldu.

Halihazırda kullanıyorsan arkasına bir fan daha eklemek devasa bir fark yaratmayacaktır. Ancak yükte 3-4 derece civarı bir düşüş yaşarsın diye tahmin ediyorum.

Tecrübenizi aktardığınız için teşekkür ederim.Kullandığınız rpm değerleri nedir?

32 derecede yüzde 20, 46 derecede yüzde 38, 72 derecede yüzde 56, 82 derecede yüzde 100 fan eğrisi yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…