Sea of Thieves açılmıyor

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabımda Sea of Thieves vardı sorunsuz oynuyordum. Sonra Game Pass için Xbox uygulaması yükledim. Bilmiyorum onumla bir alakası var mı ama onu yüklendiğimden beri Sea of Thieves açılmıyor yükleme ekranında kalıyor veya sunucu ile ilgili bir hata veriyor. Dosyaları doğruladım bir şey değişmedi yardim eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız.

Hatanın ekran görüntüsü vahiy yoluyla mı bize gelecek? Anlamıyorum yani hata alıyorsun ama resmini atmıyorsunuz. Atın resmi detaylı inceleyecem.

Hatanın ekran görüntüsü vahiy yoluyla mı bize gelecek? Anlamıyorum yani hata alıyorsun ama resmini atmıyorsunuz. Atın resmi detaylı inceleyecem.
Keyfimden atmamazlik yapmadim hatayı ilk denemelerimde almıştım sunucu da bakım var heralde diyip önemsemedim o yüzden fotosunu çekmedim şimdi tekrar girince yükleme ekranknda kalıyor bu yüzden çekemedim fotoğrafını

Steam'den dosyaları kontrol edin
Yaptım değişen birşey yok

ilk denemelerimde almıştım sunucu da bakım var heralde diyip önemsemedim o yüzden fotosunu çekmedim şimdi tekrar girince yükleme ekranknda kalıyor bu yüzden çekemedim fotoğrafını

ilk denemelerimde almıştım sunucu da bakım var heralde diyip önemsemedim o yüzden fotosunu çekmedim şimdi tekrar girince yükleme ekranknda kalıyor bu yüzden çekemedim fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…