batunyonline Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #1 RAM 16GB Ekran kartı MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB Anakart MSI H110M PRO VD İşlemci Intel core i5 6500 Gemi seçtikten sonra oyna deyince bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
Stokeley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 31 Ocak 2022 #2 İnternetinizde güvenli internet mi mevcut? Daha önceden oyunu hiç oynayabildiniz mi yoksa sonradan oluşan bir hata mı? Artı 0 Eksi
İnternetinizde güvenli internet mi mevcut? Daha önceden oyunu hiç oynayabildiniz mi yoksa sonradan oluşan bir hata mı?
KS KS batunyonline Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #3 Stokeley dedi: İnternetinizde güvenli internet mi mevcut? Daha önceden oyunu hiç oynayabildiniz mi yoksa sonradan oluşan bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyunu oynayabiliyordum. Oyunu farklı diske taşıdığım için muhtemelen bu sorunu yaşadım. Xbox Game Bar'dan çıkıp tekrar giriş yaptım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Stokeley dedi: İnternetinizde güvenli internet mi mevcut? Daha önceden oyunu hiç oynayabildiniz mi yoksa sonradan oluşan bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyunu oynayabiliyordum. Oyunu farklı diske taşıdığım için muhtemelen bu sorunu yaşadım. Xbox Game Bar'dan çıkıp tekrar giriş yaptım sorun çözüldü.