S sytmhsn38 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 3 arkadaş almayı düşünüyoruz, pişman eder mi, sıkılır mıyız?
T themidice Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 sytmhsn38 dedi: 3 arkadaş almayı düşünüyoruz, pişman eder mi, sıkılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşlarla Game Pass'den oynamıştım bayağı bir sarmıştı bence alınır.
sytmhsn38 dedi: 3 arkadaş almayı düşünüyoruz, pişman eder mi, sıkılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşlarla Game Pass'den oynamıştım bayağı bir sarmıştı bence alınır.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 3 Aralık 2024 #3 Fiyatı ne bilmiyorum gamepass'de olması lazım gamepass alıp oynayın sarmazsa gamepassden başka birşey oynarsınız.
Fiyatı ne bilmiyorum gamepass'de olması lazım gamepass alıp oynayın sarmazsa gamepassden başka birşey oynarsınız.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2024 #4 Alınır, pişman etmez, sıkılmazsınız. Tabii bunları bu türe ilginiz varsa söylüyorum. Hiç korsan temasını falan sevmiyorsanız bu tür oyunları sevmiyorsanız sarmaz tabii ki. Günümüzde ki en iyi korsan temasına sahip oyundur Sea of Thieves.
Alınır, pişman etmez, sıkılmazsınız. Tabii bunları bu türe ilginiz varsa söylüyorum. Hiç korsan temasını falan sevmiyorsanız bu tür oyunları sevmiyorsanız sarmaz tabii ki. Günümüzde ki en iyi korsan temasına sahip oyundur Sea of Thieves.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #5 sytmhsn38 dedi: 3 arkadaş almayı düşünüyoruz, pişman eder mi, sıkılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Steam dolara geçmeden almayı erteleyip alamadığım oyundur alamadığım için pişmanım bence alın oynayın güzel oyun.
sytmhsn38 dedi: 3 arkadaş almayı düşünüyoruz, pişman eder mi, sıkılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Steam dolara geçmeden almayı erteleyip alamadığım oyundur alamadığım için pişmanım bence alın oynayın güzel oyun.