Sea of Thieves alınır mı?

Hydra2234

Decapat
Daha fazla  
Şu anda oynayacak bir arkadaşım yok ama indirimle 10 dolara düşmüş. Daha iyi bir indirim mi bekleyeyim yoksa alayım mı? Ayrıca alınırsa normal, deluxe, premium edition farkları ne? Fiyata değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ki fiyatı çok iyi arkadaşsız pek sarmıyor. rakibin 4 kişilik bir arkadaş ekibi varsa geminiz suyu boylayabilir.

10k para iyi mi peki fazla mı yani.
10.000 gold çok yüksek değil oyun içinde kolayca kasabiliyorsun aslında. Oyun içi kozmetik ve bir kaç ekipman dışında harcamıyorsun çok. Onun yerine oyun içi ancient coin (gerçek parayla alınan) alınıp, evcil hayvan veya daha iyi skinler alınabilir.

Eskiden solo oynamak çok zordu, ben oyunu çok seviyorum ama tek oynayınca zorlanıyordum. Şimdi "Sakin Deniz" diye bir mod getirdiler pve gibi bazı özellikler kapalı ama oyunu öğrenme, görevleri öğrenme ve mekaniğe alışma gibi şeyler için antrenman oluyor. Bu süreçten sonra normal oyuna solo girsen bile keyif alırsın.

Tek başıma oyunda 200 küsur saatim var. 800k Gold da hesabımda var, Gold kolay kasılıyor gayet sarıyor oyun tek başına bile evet ama zor mekanikleri öğrendiğiniz zaman sloop ile çok rahat angle vb yakalayabiliyorsunuz. Ayrıca 10k Gold çok düşük zaten bir hazine teslim ettiğinizde (temsilci bonusu ile) rahat 2-3K veriyor hiç değmez.

Kesinlikle alınır 500 saatimi verdim o oyuna :). Harika bir oyun özellikle arkadaş grubunuz varsa. Tek oynamak biraz problemli. Görevler zorlaşıyor, pvp kazanmanız neredeyse imkansız. Arkadaş ortamınız varsa harika oyun. Yoksa Türkiye sunucularından ekip bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı