Sea of Thieves alınır mı?

Yagzmio

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Team T-Force 32GB 6000MHZ Ram
Gigabyte A620M H 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
GeForce RTX 4060 Ti 16GB
AMD Ryzen 5 7500F
MLD 1TB M500 M.2 SSD
PowerBoost PB-P3308B 750W 80+Bronze
Arkadaşlar selam Sea of Thieves indirime girerek 10 dolara kadar düşmüş. Alınır mı? Alınırsa Deluxe ve premiumun farkları nelerdir?

Arkadaşlar selam Sea of Thieves indirime girerek 10 dolara kadar düşmüş. Alınır mı? Alınırsa Deluxe ve premiumun farkları nelerdir?

Eger arkadaslariniz varsa alinir. Yoksa buyuk ihtimal denizin dibini boylarsiniz zevk alamazsiniz bir sure. Ama yinede koleksiyon icin alinmasi taraftariyim. Guzel bir oyun.

SoT alınır çok zevkli bir oyun, en sevdiğim yanı P2W olayının olmaması ve hileciye hiç denk gelmedim, sürekli arkadaşlarınızla görev yapıp maceraya dalabileceğiniz bir oyun. Paketler hakkında bilgim yok.

Arkadaş varsa alınır tek sarmaz.
Paketler de kozmetik fark ettiriyordur diye tahmin ediyorum çünkü başka bir şey yok oyunda elde edebileceğiniz

İngilizcen (yabancılarla oynamak için) varsa veya arkadaşın varsa gayet okey oyun zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun oynarken.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Kesinlikle alınır 500 saatimi verdim o oyuna . Harika bir oyun özellikle arkadaş grubunuz varsa. Tek oynamak biraz problemli. Görevler zorlaşıyor, pvp kazanmanız neredeyse imkansız. Arkadaş ortamınız varsa harika oyun. Yoksa Türkiye sunucularından ekip bulabilirsiniz.

10k coin değerlimi sizce? Ona göre delux versiyonunu alacağım.

10k coin değerlimi sizce? Ona göre delux versiyonunu alacağım.
10k coin'in hiç değeri yok. Benim hesaptaki skinler en az 30m falandır öyle düşünün hocam 10k'yı . Çok kolay kasarsınız para kasmayı çözdükten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…