Sea of Thieves başlamaya değer mi?

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Duyduğum kadarıyla pay to Win olmayan güzel bir oyunmuş. Oyun da yeni gibi.
Online oyuncu sayısı tatmin edici oluyor mu? Sizce bu oyunu alıp başlasam keyif alır mıyım? Hile hurda olan oluyor mu mesela? Yoksa cidden alın teri ve kas gücüyle korsancılık role play mi oluyor keyifli şekilde?

Oyunu bilenler varsa önerilere açığım. Kesinlikle değer ise şimdi alıp indirmeye bırakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunu Rust gibi düşebilirsin, bir gemi yapıyorsun ve ona baskın uygulayabilme şansları var. Hile çok fazla olduğunu sanmıyorum.

Açık konuşmak gerekirse piyasada bulunan en iyi korsan ve gemicilik oyunu. Fiyatına kesinlikle değeceğini ve keyif alacağınızı düşünüyorum. Oyunda yapabileceğiniz şeylerin sınırı yok desem yeridir.

Hile yok denecek kadar az ancak yine de bir iki kez rastlayabilirsiniz. Ayrıca oyun yeni bir oyun değil. Şu anda altıncı sezonunda ancak sezon sistemine geçilmeden önce bile 4 senedir piyasada olduğunu düşünürsek bayağı ilerleme kaydetti.

Bence kesinlikle oynanması gereken bir oyun, atmosferi mükemmel. Takımca yaptığımız gemi savaşları falan eğlenceli ve keyif verici. Görevler desen onlar da çok iyi. YouTube'da rehber tarzında videoları var izlersen ne kadar detaylı ve ilginç şeyler olduğunu görürsün. Yalnız, tek başına Arena moduna girersen eşleşme bulması biraz sürüyor.

Piyasadaki en iyi korsan oyunudur. Ben hileye hiç rastlamadım. Arkadaşlarla girince oyundan aldığınız zevk 2 katına çıkıyor. Kişi sayısına uygun gemi modelleri var. Oyuna Türkçe dilinde eklenmesiyle görevler daha da güzelleşti. İsterseniz hazineleri kendiniz bulup satabilirsiniz isterseniz yağma usulüyle milletin münasip yerlerinden ter akıtarak aldıkları hazinelere konabilirsiniz. Tavsiye ederim.

Değer çünkü:

Arkadaşların varsa sarar biz bayağı oynadık görevleri falan gayet eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…