Cabbar Baba Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, dün Steam'den Sea of Thieves aldım fakat "Connection to the server has been lost" diye bir hata veriyor. Çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Arkadaşlar, dün Steam'den Sea of Thieves aldım fakat "Connection to the server has been lost" diye bir hata veriyor. Çözümü?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Aralık 2020 #2 Oyunu tam ekran modundan pencereli moda alın. Windows logo+R yapıp Çalıştır sekmesini açın. inetcpl.cpl yazın ve çalıştırın. Bağlantılar sekmesine gelin. LAN ayarları bölmesine gelin. Otomatik tara (automatic detect) seçeneği hariç tüm seçenekleri boş bırakın. O tikli kalsın. Tekrardan başlatın oyunu. Yapacağınız adımların görselli versiyonunu atıyorum; Resimlerdeki saçma sapan uygulamaya bakmayın ve kullanmayın. (Drivereasy olan) Artı 0 Eksi
Oyunu tam ekran modundan pencereli moda alın. Windows logo+R yapıp Çalıştır sekmesini açın. inetcpl.cpl yazın ve çalıştırın. Bağlantılar sekmesine gelin. LAN ayarları bölmesine gelin. Otomatik tara (automatic detect) seçeneği hariç tüm seçenekleri boş bırakın. O tikli kalsın. Tekrardan başlatın oyunu. Yapacağınız adımların görselli versiyonunu atıyorum; Resimlerdeki saçma sapan uygulamaya bakmayın ve kullanmayın. (Drivereasy olan)