Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.217 Çözümler 3 8 Mart 2024 #1 Arkadaşların oyunu uzun süredir oynuyorum ama bu hatayı veriyor. Online'ya da tek oyunculu oynayamıyorum ana menüye geri dönüyor çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024
Arkadaşların oyunu uzun süredir oynuyorum ama bu hatayı veriyor. Online'ya da tek oyunculu oynayamıyorum ana menüye geri dönüyor çözümünü bilen var mı?
erturkgg Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #2 Merhabalar, sea of thieves giriş ekranından Xbox hesabınızdan çıkış yapıp tekrar bağlayın. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.217 Çözümler 3 8 Mart 2024 #3 erturkgg dedi: Merhaba, Sea of Thieves giriş ekranından Xbox hesabınızdan çıkış yapıp tekrar bağlayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım çözüm olmadı Windows Defender kapattım gene olmadı internet reset attım gene olmadı. Artı 0 Eksi
erturkgg dedi: Merhaba, Sea of Thieves giriş ekranından Xbox hesabınızdan çıkış yapıp tekrar bağlayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım çözüm olmadı Windows Defender kapattım gene olmadı internet reset attım gene olmadı.