Çözüldü Sea of Thieves Easy Anti-Cheat hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

EfeBY

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyuna girmeye çalışıyorum ve fotoğraftaki hatayı alıyorum. Oyunun kurulu olduğu yerden easy anti chati indirmeye çalışıyorum inmiyor, internetten indirmeye çalıştım sitesine girince error 404 hatası veriyor. Silip tekrar yüklemek bir işe yaramadı.

1713624887502.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şöyle bir şey gördüm deneyebilirsiniz.
1) Steam'i açın, "Sea of Thieves "e sağ tıklayın, "yönet "e ve ardından "yerel dosyalara göz at "a gidin. Bu bir gezgin penceresi açmalı.
2) yükleyiciler klasörünü açın ve "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasını görmelisiniz.
3) Shift tuşunu basılı tutarken, "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasına sağ tıklayın ve "yol olarak kopyala "yı seçin.
4) çalıştır istemini açmak için Win tuşu + r tuşlarına aynı anda basın. Alternatif olarak, başlat menüsünü açın, "çalıştır "ı arayın ve uygulamayı buradan açın.
5) açık yanındaki alanı seçin ve yapıştırmak için CTRL-v tuşlarına basın (veya sağ tıklayın -> yapıştır)
6) metnin sonuna bir boşluk ve aşağıdakileri girin: "install 0367A3A8EA344F08851D76FACF6F66D3". Şöyle görünmelidir:Eki Görüntüle 2174629
7) "tamam "a tıklayın ve EAC sizin için kurulacaktır. Yönetici olarak çalışmıyorsanız, cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermenizi isteyen bir kullanıcı hesabı denetimi açılır penceresi almalısınız. "evet "e tıklamanız gerekecektir.
8) EAC artık yüklenmiş olmalı ve oyunu başlatabilirsiniz.

Dosyaları doğrulayınca düzeldi, daha önce de birçok kez doğrulamıştım ama olmamıştı. Yine de teşekkürler.
Oyuna girmeye çalışıyorum ve fotoğraftaki hatayı alıyorum. Oyunun kurulu olduğu yerden easy anti chati indirmeye çalışıyorum inmiyor, internetten indirmeye çalıştım sitesine girince error 404 hatası veriyor. Silip tekrar yüklemek bir işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2173841
Oyunun dizininde redist klasöründe de olması lazım Easy Chatin onu çalıştırıp kurmayı denediniz mi? Programı kurmayı denerken nasıl bir hata alıyorsunuz?

Oyunun dizininde Redist klasöründe de olması lazım easy chatin onu çalıştırıp kurmayı denediniz mi? Programı kurmayı denerken nasıl bir hata alıyorsunuz?

Programı kurmaya çalışıyorum ama oyunun klasöründeki Easy Anti-Cheat açılmıyor bile,1 saniyeliğine açılıp geri kapanıyor.

Eki Görüntüle 2173841
Şöyle bir şey gördüm deneyebilirsiniz
1) Steam'i açın, "Sea of Thieves "e sağ tıklayın, "Yönet "e ve ardından "Yerel dosyalara gözat "a gidin. Bu bir gezgin penceresi açmalı
2) Yükleyiciler klasörünü açın ve "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasını görmelisiniz
3) Shift tuşunu basılı tutarken, "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasına sağ tıklayın ve "Yol olarak kopyala "yı seçin
4) Çalıştır istemini açmak için Win tuşu + R tuşlarına aynı anda basın. Alternatif olarak, Başlat Menüsünü açın, "Çalıştır "ı arayın ve uygulamayı buradan açın
5) Açık yanındaki alanı seçin ve yapıştırmak için Ctrl-V tuşlarına basın (veya sağ tıklayın -> Yapıştır)
6) Metnin sonuna bir boşluk ve aşağıdakileri girin: "install 0367a3a8ea344f08851d76facf6f66d3". Şöyle görünmelidir:
1713699997746.png

7) "Tamam "a tıklayın ve EAC sizin için kurulacaktır. Yönetici olarak çalışmıyorsanız, cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermenizi isteyen bir Kullanıcı Hesabı Denetimi açılır penceresi almalısınız. "Evet "e tıklamanız gerekecektir.
8) EAC artık yüklenmiş olmalı ve oyunu başlatabilirsiniz

Şöyle bir şey gördüm deneyebilirsiniz.
1) Steam'i açın, "Sea of Thieves "e sağ tıklayın, "yönet "e ve ardından "yerel dosyalara göz at "a gidin. Bu bir gezgin penceresi açmalı.
2) yükleyiciler klasörünü açın ve "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasını görmelisiniz.
3) Shift tuşunu basılı tutarken, "EasyAntiCheat_EOS_Setup.exe" dosyasına sağ tıklayın ve "yol olarak kopyala "yı seçin.
4) çalıştır istemini açmak için Win tuşu + r tuşlarına aynı anda basın. Alternatif olarak, başlat menüsünü açın, "çalıştır "ı arayın ve uygulamayı buradan açın.
5) açık yanındaki alanı seçin ve yapıştırmak için CTRL-v tuşlarına basın (veya sağ tıklayın -> yapıştır)
6) metnin sonuna bir boşluk ve aşağıdakileri girin: "install 0367A3A8EA344F08851D76FACF6F66D3". Şöyle görünmelidir:Eki Görüntüle 2174629
7) "tamam "a tıklayın ve EAC sizin için kurulacaktır. Yönetici olarak çalışmıyorsanız, cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermenizi isteyen bir kullanıcı hesabı denetimi açılır penceresi almalısınız. "evet "e tıklamanız gerekecektir.
8) EAC artık yüklenmiş olmalı ve oyunu başlatabilirsiniz.

Dosyaları doğrulayınca düzeldi, daha önce de birçok kez doğrulamıştım ama olmamıştı. Yine de teşekkürler.

Çözüm
Oyunu yaklaşık 3 gün önce indirdim daha önce de bayağı oynamıştım neyse sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum başlamak için seçenekleri seçiyorum gemi seçme deniz seçme vs. yükleme ekranına atıyor biraz bekletiyor sonrassında hile önleme kurallarını ihlal ettiği için oyundan atıldı (rumblebeard) diye hata veriyor ve girmiyor oyuna önce ki oturuma tekrar girmek ister misin diye seçenek geliyor amaa yine aynı hatayı veriyor dosyalarını defalarca doğruladım anti-cheat açılmıyor yol olarak kopyalayıp defalarca çalıştırmayı denesem de açılmıyor 1 saniye bile sürmüyor açılıp kapanıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41,5 KB · Görüntüleme: 81
Oyunu yaklaşık 3 gün önce indirdim daha önce de bayağı oynamıştım neyse sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum başlamak için seçenekleri seçiyorum gemi seçme deniz seçme vs. yükleme ekranına atıyor biraz bekletiyor sonrassında hile önleme kurallarını ihlal ettiği için oyundan atıldı (rumblebeard) diye hata veriyor ve girmiyor oyuna önce ki oturuma tekrar girmek ister misin diye seçenek geliyor amaa yine aynı hatayı veriyor dosyalarını defalarca doğruladım anti-cheat açılmıyor yol olarak kopyalayıp defalarca çalıştırmayı denesem de açılmıyor 1 saniye bile sürmüyor açılıp kapanıyor
düzeltebildiniz mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı