Sea of Thieves error code: 887A0001

İşletim sistemi
Windows 8.1

hamzaemir12

Hectopat
Daha fazla  
Sea of Thieves oyununu dün aldım, dün yükledim, bugün denemek istedim şu şekilde hatalar aldım. Ne yapmalıyım?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Sea of Thieves'i güvenilenler listesine eklemek için antivirüs ürününün güvenilenler listesi sayfasından oyunun kurulum klasörüne git. Kurulum klasörünü almak için klavyendeki Win+R tuşlarına bas, Powershell yaz ve Enter'a bas. Sonra da bu komutu gir:

Get-AppxPackage *SeaOfThieves*

Sea of Thieves'i güvenilenler listesine eklemek için antivirüs ürününün güvenilenler listesi sayfasından oyunun kurulum klasörüne git. Kurulum klasörünü almak için klavyendeki Win+R tuşlarına bas, Powershell yaz ve Enter'a bas. Sonra da bu komutu gir:

Get-AppxPackage *SeaOfThieves*
''Antivirüs ürününün güvenilenler listesi'' buraya nerden ulaşırım, anlayamadım.

Oyun dosyalarını bütünlüğünü doğrula işlemini yapabilir misiniz? Bu sayede gerekli(DirectX, VC++ gibi) dosyaları kuruyor doğrulama sonrası başlatmak istediğinizde. Ek olarak işin uzmanı @Emre C'yi etiketleyeyim.

Dosya doğrulama bir işe yaramadı :(.
Sea of Thieves oyununu dün aldım, dün yükledim, bugün denemek istedim şu şekilde hatalar aldım. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 844414

Eki Görüntüle 844415
Windows 10 istiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı