Steam GeForce NOW Sea of Thieves kaldırıldı mı?

Ekmels

Decapat
Başlıktan görmüş olacağınız üzere GeForce NOW da Sea of Thieves sadece Xbox olarak gözüküyor daha dün Steam üzerinden oynadım kaldırıldı mı? Öyleyse neden kaldırıldı bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan görmüş olacağınız üzere GeForce NOW da Sea of Thieves sadece Xbox olarak gözüküyor daha dün Steam üzerinden oynadım kaldırıldı mı? Öyleyse neden kaldırıldı bilen var mı?

Anlaşma üzerine platform destekleri sunuyorlar Steam üzerinden oynama kaldırmış olabilirler.

Bende hala Steam var olarak gözüküyor hocam GeForce NOW da ayarlarınızdan Steam ile giriş yapın senkronize etsin bir de öyle deneyin.

Dosya Ekleri

• Sea of Thieves.png
    Sea of Thieves.png
    681,5 KB · Görüntüleme: 67
bendede şuan sadece xbox olarak gözüküyor, oyun steam kütüphanemde oynayamıyorum

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    253,4 KB · Görüntüleme: 43
Oradaki üç noktaya tılayıp oyun mağazasını değiştirde Steam mi var yoksa sadece Xbox mı var hocam.
Yok hocam mağaza değiştir falan yok , şimdi mobil uygulamasından baktım burda gözüküyor PC uygulamasini silip yükleyip öyle denicem bide

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-04-14-18-09-645_com.nvidia.geforcenow.jpg
    Screenshot_2024-09-04-14-18-09-645_com.nvidia.geforcenow.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı