Sea of Thieves karakter değiştirme

0-FuRKaN-0

Kilopat
Oyunda kullandığım karakteri değiştirmek istiyorum. Değiştirme imkanım var mı? Değiştirdiğimde param ve aldığım eşyalar gider mi?

Sanırım karakterinin görünüşünü sadece gerçek parayla yani oyundaki ancient coin ile değiştirebiliyorsun. Şanslıysan ancient coin düşüren ancient skeletonları öldürerek de elde edebilirsin sanırım ama spawn olma ihtimalleri çok düşük.
Karakterini değiştirince veya silince ilerlemen de gidiyor mu bilmiyorum ama sanki menülerden birinde karakter silme ile ilgili bir seçenek görmüştüm. Biraz kurcalayarak bulabilirsin.

Evet bende menüde öyle bir şey görmüştüm. Ama aklıma para ve aldığım şeyler geldi acaba silinir mi diye. Ancient coin ile sadecede hayvan, silah, gemi gibi şeyler alınıyor diye biliyorum. Detaylıca bir bakmak lazım.

Oyunda evcil hayvan satın alınan dükkanda karakter değiştirme gibi bir seçenek vardı hocam girip biraz bakın isterseniz. İlerlemenin gidip gitmediği konusunda pek bir bilgim yok.
Tek başınıza mı oynuyorsunuz? Birde neden karakter değiştirmek istiyorsunuz?

Yok 4 arkadaş birlikte oynuyoruz. Karakterden sıkıldım gibi hissediyorum. İlk yüklediğimde doğru düzgün bakmadan seçmiştim ama oyunu oynadıkça başka güzel karakterlerin olduğunu gördüm. Ama şuan bu karakterle devam edebilirim diye düşünüyorum.
Belki ileride değiştire bilirim.

Parayla coin alıp kullanırsan bütün sahip oldukların duruyor sadece tipini değiştirebiliyorsun. Öbür türlü baştan açman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…