Sea of Thieves "lavenderbeard" hatası

Kein

Centipat
Arkadaşlar "lavenbearder" hatası alıyordu. Arkadaşım VPN açtığı zaman girebiliyor, bunu VPN açmadan yapmanın bir yolu var mı?

İnternetten arama yaptığımda Windows Güvenlik Duvarı ile alakalı bir sorun olduğu ve Sea of Thieves'e oradan izin verildiğinde sorunun düzelebileceği yazıyor.

Şöyle bırakayım videoyu oyunu tekrar açınca Microsoft hesabınıza giriş yapın iyi akşamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi deniyorum ama olmuo hatta fazladan 3 hesap fln actim güvenlik duvarini kapadim int dns sini degistirdim ama hala ayni

Dün aynısı başıma geldi. Uzun zaman sonra tekrar indirdim gireyim dedim oyuna bu hata ile karşılaştım. Logoff login yaptım düzeldi.

Sırf sana teşekkür etmek için üye oldum gerçekten. Günlerdir redditte orada burada dolanıyorum ama sorunumu senin paylaştığın video çözdü. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…