Ehiyyy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 152 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Xbox Game Pass kullanıyorum ve Sea of Thieves yüklü. Oyunu sabah Steam'den aldım ve tekrar yüklemek yerine dosyaları nasıl taşıyabilirim?
Xbox Game Pass kullanıyorum ve Sea of Thieves yüklü. Oyunu sabah Steam'den aldım ve tekrar yüklemek yerine dosyaları nasıl taşıyabilirim?
24Yasindayim Kilopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 422 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 Steam logosuna tıklayıp "oyunları yedekle ve geri yükle" bölümünden "geri yükle"yi seçip oyun klasörünü seçmeyi deneyebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum ama bu işe yaramazsa başka hiçbir şey işe yaramaz :d Artı 0 Eksi
Steam logosuna tıklayıp "oyunları yedekle ve geri yükle" bölümünden "geri yükle"yi seçip oyun klasörünü seçmeyi deneyebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum ama bu işe yaramazsa başka hiçbir şey işe yaramaz :d
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #3 Zaten korumalı oluyor Gamepass oyunları. O iş zor. Artı 0 Eksi