Oyunu 3 gün önce Steam'den satın aldım ve 2 gün önce de indirmeye başladım. Birkaç saat önce oyunu daha ilk açışımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir?
Steam üzerinde kütüphaneye girerek oyunun dosya doğrulamasını yapabilirsiniz. Sağ tarafta bulunan çark simgesine basın ve Özellikler sayfasına girin. Burada Yerel Dosyalar sekmesinde oyunun dosyalarına doğrulama yapabilirsiniz.
Oyunu 3 gün önce Steam'den satın aldım ve 2 gün önce de indirmeye başladım. Birkaç saat önce oyunu daha ilk açışımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir?
Bende de ilk açtığımda bir hata vardı. Seninkiyle aynı mı bilmiyorum güvenli internetin var ise oyun açılmıyor. Telefonun internetinden veya VPN açıp bir dene.
Steam üzerinde kütüphaneye girerek oyunun dosya doğrulamasını yapabilirsiniz. Sağ tarafta bulunan çark simgesine basın ve Özellikler sayfasına girin. Burada Yerel Dosyalar sekmesinde oyunun dosyalarına doğrulama yapabilirsiniz.
Steam üzerinde kütüphaneye girerek oyunun dosya doğrulamasını yapabilirsiniz. Sağ tarafta bulunan çark simgesine basın ve özellikler sayfasına girin. Burada yerel dosyalar sekmesinde oyunun dosyalarına doğrulama yapabilirsiniz.