Sea of Thieves tek başına oynanılır mı?

• Konuyu başlatan massiV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.902

massiV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600x GTX1660 16GB 2660Mhz B450M-S2H
Meslek
Öğrenci
Arkadaşalar Game Pass aldım oyuyacak oyun arıyorum. Sea of Thieves tek başıma girsem zevk verir mi ya da oynayacak birilerini bulamk için kitlesi toxic mi? Ona göre yükleyeceğim oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşalar Game Pass aldım oyuyacak oyun arıyorum. Sea of Thieves tek başıma girsem zevk verir mi ya da oynayacak birilerini bulamk için kitlesi toxic mi? Ona göre yükleyeceğim oyunu.

Zorlanırsınız tek başınıza. Bir yandan gemiyi koru bir yandan görevi yapmaya çalış bir yandan yelkenleri ayarla vs sıkıntı olur. Filolara katılmanız tavsiyemdir.

Biliyorsanız zevk alırsınız. Bilmiyorsanız bir arkadaşla öğrenmek çok daha zevkli oluyor. Ama yalnızken bir süre sonra İsmail Abi gibi hissedersiniz. Çeşitli Discord sunucularında oyuncu arıyorlar. Malum kitlelere göre çok daha olgun insanlar var.

Öncelikle hepinizin yorumları için teşekkürler.

Sea of Thieves'e Türkçe geldi hocam :)
Oyun dili değil oyuncuların dilinden bahsetmiş.
Kitlesinin toksik olduğunu sanmıyorum. Eğer arkadaşınız yoksa ve oyunu oynamaya çok hevesliyseniz alın oynayın, zorlukları öğrenirsiniz. Ama oyunu oynamaya çok hevesli değilseniz ve oynayacak arkadaşınız yoksa almaya pek gerek yok gibi, zorluklar sizin için bir çileye dönüşebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı