Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 20 Mayıs 2021 #11 Ben tek oynadım 7 saat boyunca. Sonra iade ettim. Hiç arkadaşım yok. Discord sunucularına da utandığım için girip oradan arkadaş çağıramıyorum.
Ben tek oynadım 7 saat boyunca. Sonra iade ettim. Hiç arkadaşım yok. Discord sunucularına da utandığım için girip oradan arkadaş çağıramıyorum.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.515 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #12 Etandaloth dedi: Tek oynanır ama şunun kadar eğlenceli olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video bağımlılık yaptı çıkamıyorum oyuna Türkçe desteği geliyor gidiyorum almaya tek başıma bir korsan olarak oynayacagım ben kaptan jack sparrow.
Etandaloth dedi: Tek oynanır ama şunun kadar eğlenceli olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video bağımlılık yaptı çıkamıyorum oyuna Türkçe desteği geliyor gidiyorum almaya tek başıma bir korsan olarak oynayacagım ben kaptan jack sparrow.
Gloomybatman Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #13 Ousia dedi: Ben tek oynadım 7 saat boyunca. Sonra iade ettim. Hiç arkadaşım yok. Discord sunucularına da utandığım için girip oradan arkadaş çağıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekle beni beraber oynayalım, yeni başlıycam
Ousia dedi: Ben tek oynadım 7 saat boyunca. Sonra iade ettim. Hiç arkadaşım yok. Discord sunucularına da utandığım için girip oradan arkadaş çağıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekle beni beraber oynayalım, yeni başlıycam
SkylineR34 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #14 Ya arkadaşımız yoksa ne yapacağız...