Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Temmuz 2022 #1 İngilizcesi basit bir İngilizce değil. TR yaması var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
tRpSanctuary Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Oyun resmi olarak Türkçe zaten.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Temmuz 2022 #3 Silinen üye dedi: Oyun resmi olarak Türkçe zaten. Genişletmek için tıkla... Türkçesi geldi mi alt yazı olarak? Bilmiyordum.
Silinen üye dedi: Oyun resmi olarak Türkçe zaten. Genişletmek için tıkla... Türkçesi geldi mi alt yazı olarak? Bilmiyordum.
tRpSanctuary Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 Moltreach dedi: Türkçesi geldi mi alt yazı olarak? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Moltreach dedi: Türkçesi geldi mi alt yazı olarak? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Temmuz 2022 #5 Evet varmış yeni gördüm teşekkürler.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 7 Temmuz 2022 #6 Moltreach dedi: İngilizcesi basit bir İngilizce değil. TR yaması var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Settings>languages> Türkçe
Moltreach dedi: İngilizcesi basit bir İngilizce değil. TR yaması var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Settings>languages> Türkçe