Sea of Thieves'den ban yemek

melike7382

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
Rx 5500XT
16GB RAM
Xbox hesabım kendime ait Pass aldım daha yeni Sea of Thieves'i indirdim tam olarak şu sorun oluyor nasıl çözeriz bunu? Bırakıyorum resmi.

Dosya Ekleri

• 17373049818674803205723454720060.jpg
    17373049818674803205723454720060.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe yaz. Banının nedenini ve kanıtını sor.

Bu başlıkta aynı sorunu yaşayan bir arkadaş hesap paylaşımlı olduğu için yaşadığını söylemiş.

Hesabın paylaşımlı olmasının imkanı yok çünkü daha yeni ama sorayım

Hesabın paylaşımlı olmasının imkanı yok çünkü daha yeni ama sorayım
Ben de 2024 mart ayında yemiştim. Hesap paylaşımlı hesaptı. Bazı arkadaşlar desteğe talep attığında, eğer paylaşımlı olmayan bir microsoft hesabıyla giriş yaparlarsa banlarının kalkacağını söylemiş. Çünkü ban xbox hesabına atılmıyor. Microsoft hesabına atılıyor. Ve burada ortak olan şey microsoft hesabı. Bugün ban'ı olmayan game pass sahibi bir microsoft hesabıyla bunu deneyeceğim. Duruma göre cevabımı güncelleyeceğim.

Xbox Support

support.xbox.com
support.xbox.com

Bu link üzerinden banlı olan microsoft hesabına giriş yapın, orada ban'ı oldugunu goreceksiniz.

An itibari ile sorunu çözdüm. Yukarıda paylaştığım link üzerinden kişisel xbox hesabıma girdiğimde o xbox hesabımda herhangi bir yasak gözükmüyordu. Ve bir kumar atarak oyunu bu sefer Steam üzerinden satın aldım ( %60 indirimle 340 TL'ye düşmüştü ) ve oyunu indirip xbox hesabıyla giriş yaptığımda başarılı bir şekilde giriş yaptım. Yukarıda da bahsettiğim gibi yasak, paylaşımlı olan microsoft hesabına gelmiş yani o hesapla bağlantılı bir şekilde sea of thieves'e giren hiçbir xbox hesabı oyuna giremiyordu. Steam üzerinden satın alıp denediğimde artık girebiliyorum.

Ben de 2024 Mart ayında yemiştim. Hesap paylaşımlı hesaptı. Bazı arkadaşlar desteğe talep attığında, eğer paylaşımlı olmayan bir Microsoft hesabıyla giriş yaparlarsa banlarının kalkacağını söylemiş. Çünkü ban Xbox hesabına atılmıyor. Microsoft hesabına atılıyor. Ve burada ortak olan şey Microsoft hesabı. Bugün Ban'ı olmayan game Pass sahibi bir Microsoft hesabıyla bunu deneyeceğim. Duruma göre cevabımı güncelleyeceğim.

Xbox Support

support.xbox.com
support.xbox.com

Bu link üzerinden banlı olan Microsoft hesabına giriş yapın, orada Ban'ı oldugunu goreceksiniz.

An itibari ile sorunu çözdüm. Yukarıda paylaştığım link üzerinden kişisel Xbox hesabıma girdiğimde o Xbox hesabımda herhangi bir yasak gözükmüyordu. Ve bir kumar atarak oyunu bu sefer Steam üzerinden satın aldım ( %60 indirimle 340 TL'ye düşmüştü ) ve oyunu indirip Xbox hesabıyla giriş yaptığımda başarılı bir şekilde giriş yaptım. Yukarıda da bahsettiğim gibi yasak, paylaşımlı olan Microsoft hesabına gelmiş yani o hesapla bağlantılı bir şekilde Sea of Thieves'e giren hiçbir Xbox hesabı oyuna giremiyordu. Steam üzerinden satın alıp denediğimde artık girebiliyorum.

Yani Steam hesabından oyunu alınca sorun çözülüyor mu mi?

Yani Steam hesabından oyunu alınca sorun çözülüyor mu mi?
evet ben o sekılde çözdüm. Ya da ban'ı olmayan ve gamepass sahibi veya parayla sadece sea of thieves alınmış bir hesaplada olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı