Sea of Thieves'e 30 TL verilir mi?

Beris99

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Steam indirimlerinde Sea of Thieves almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?

Arkadaşın varsa kesinlikle alınır. Ben tek başıma bile zevk almıştım. Korsan temasına olan açlığımdan dolayı bu kadar zevk aldım herhalde.

Vereceğiniz paranın son kuruşuna kadar hak edecek çok zevkli bir oyun tabii arkadaşlarla, tek başına sıkabilir.

Arkadaşlarla muhabbeti sarıyor. Gamepass süresince oynadık baya. Fakat bir süre sonra sıkabilir aynı şeyler. Arada bi' tadımlık girmelik. Fakat 30'a değer.

Herkese bilgileri için teşekkürler zaten arkadaşlarla almayı düşünüyorduk tavsiye için teşekkürler.

Almaya değer ancak içeriğin kısır olduğunu bilmeni isterim. Muhtemelen her şeyi yapmanız 20-30 içerisinde bitirirsiniz. Ondan sonra tabii kasılacak şey bol ama pek yeni bir şey kalmayabilir. Yine de şahsen 1000 saate yakın oynadım, oynayacak arkadaşların olduğu takdirde oldukça sarıyor zaten. Bir de oyuna girdikten sonra olur da bir Sea of Thieves sunucusuna girerseniz, filo işine girişmeyin. Az olan içeriği çok daha hızlı tüketmenize yol açacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…