Oyunun korsan sürünümü yok diyecektim fakat bu oyunun bile korsan sürünümü yapmışlar. Arkadaş tek başıma oynuyorum derken ekip arkadaşının olmadığını kastetmiş büyük ihtimalle.Forumda korsan oyunlara destek yok hocam. (!)
Oyunun korsan sürünümü yok diyecektim fakat bu oyunun bile korsan sürünümü yapmışlar. Arkadaş tek başıma oynuyorum derken ekip arkadaşının olmadığını kastetmiş büyük ihtimalle.Forumda korsan oyunlara destek yok hocam. (!)
Tek başınıza oynayacaksanız oynamayın hocam, takıma mic'siz kanser adamlar geliyor, dediklerini dinlemiyor, en sonunda oyundan çıkarken gemiyi batırıp çıkıyorlar. Onun dışında tek başına oynarsan diğer korsanlara karşı şansın çok az olur, en az 2 kişi girmelisin oyuna.güzel mi öneriyormusunuz oyunu bende almayı düşünüyorum..
İroni yapmış dikkat edersen, hani Thieves, korsan ya, hani korsan destek yok, korsan thieves demek ya, hani anladın senOyunun korsan sürünümü yok diyecektim fakat bu oyunun bile korsan sürünümü yapmışlar. Arkadaş tek başıma oynuyorum derken ekip arkadaşının olmadığını kastetmiş büyük ihtimalle.
Şakamatik. 1TL atıyorsun şaka yapıyorForumda korsan oyunlara destek yok hocam. (!)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.