MortalAnqelll Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #11 demircay dedi: Ben HDD tercih ederdim. 7200rpm olanından. Oyunu yükle bir kere, silme kalsın. Canın istedikçe elinin altında olur açar oynarsın. Genişletmek için tıkla... katlıyorum hocam teşekkür ederim
demircay dedi: Ben HDD tercih ederdim. 7200rpm olanından. Oyunu yükle bir kere, silme kalsın. Canın istedikçe elinin altında olur açar oynarsın. Genişletmek için tıkla... katlıyorum hocam teşekkür ederim
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Ocak 2023 #12 HDD al o zaman. Oyun boyutları çok yüksek, o SSD aldığın gibi dolacak.
MortalAnqelll Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #13 dogan_orun dedi: M.2 slot bağlama aparatları var. M.2 al yarın sistem yükseltirsen M.2 zaten lazım olur. Genişletmek için tıkla... apartları biliyorum ancak tam verim vermiyormuş sıkıntı yaşamak istemiyorum
dogan_orun dedi: M.2 slot bağlama aparatları var. M.2 al yarın sistem yükseltirsen M.2 zaten lazım olur. Genişletmek için tıkla... apartları biliyorum ancak tam verim vermiyormuş sıkıntı yaşamak istemiyorum