Seagate 1 TB vs WD Blue 1 TB

Makaleler
1
Technopat'ın her topladığı sistemde sabit disk Seagate oluyor ama oyun için WD Blue en iyisi diye okumuştum. Seagate'in hızı numaralarına göre değişiyormuş galiba. Ne kadar doğru bilmem. Oyun için hangi HDD'yi önerirsiniz?

Çokta farkedeceğini sanmıyorum WD 1 TB Blue kullanıyorum bir sııkıntısı yok.

WD Blue 1 TB bence daha iyi. Yorumları okuduğumda Seagate'de sorunlar çıktığını yazmışlardı. WD'nin yorumları ise daha olumluydu. Bende WD alacağım, öneririm.

1 TB WD Cavair Blue kullanıyorum. Tavsiye ederim. 2 markayı kıyaslarsak en çok sorun Seagate de görülmüş. Ama aralarında çok fark olacağını sanmıyorum.

2 adet Seagate 1TB sabit disk bozmuş ve garantiden yenisini almış biri olarak söyleyeyim. Seagate hakikaten sabırlı bir markaymış, tavsiye ederim.

Elma ve armut misali gibi. İki taraftan birini öneren, bir özelliğini kendine daha yakın bulmuştur. İkisinde de performans ve dayanıklılık açısından pişman olacağınızı sanmıyorum.

Ucuz olanı alın geçin derim seagate kullanıyorum. Seagate hakkında sorunlar çıktığını okudum ama ucuz olanı alın yani zaten siteden siteye aralarında bazen 5-20 tl fark oluyor bazen aynı fiyat oluyor falan...

Seagate daha kaliteli ben kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…