Seagate 1000DM010 değerleri nasıl?

clouddd

Kilopat
Arkadaşlar bugün bütçem kısıtlı olduğu için Seagate 1000DM010 modelini satın aldım, ikinci el 300 TL gibi bir fiyata. İnternette herkes bu modellere kötü diyordu, aldığım adamdan test yapmasını istedim. Paketlemeden önce ve bu değerler ulaştı elime. Çok mu kötü yoksa iyi mi bir fikrim yok. Bu değerler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Aynı şekilde diskin sağlık durumu da böyle.

İyi sayılmaz ben kullandığım HDD de buna yakın puanlar aldım testte.

Aldım hocam zaten değerler ne durumda sağlık vs hepsinin fotoğrafını aldım ona göre durumunu sormak istedim HDD'nin.

Ben 185 falan alıyorum 4 yıllık HDD de ve Windows'um HDD'ye kurulu hayırlı olsun sağlığı falan iyi.

Ben 185 falan alıyorum 4 yıllık HDD de ve Windows'um HDD'ye kurulu hayırlı olsun sağlığı falan iyi.

Bu HDD'yi sadece oyun için kullanacağım hocam halihazırda zaten sistemimin kurulu olduğu bir disk var yarı yolda bırakmaz umarım teşekkür ederim.

Bu HDD'yi sadece oyun için kullanacağım hocam halihazırda zaten sistemimin kurulu olduğu bir disk var yarı yolda bırakmaz umarım teşekkür ederim.

Oyun için sıkıntı yapabilir disk kullanımı fırlayınca oyun takılıyor.

Oyun için sıkıntı yapabilir disk kullanımı fırlayınca oyun takılıyor.

4 5 yıldır mevcut hddmden oynuyorum tüm oyunları hiç sıkıntı yaşamadım sistem iyiyse bana göre SSD HDD fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…