Seagate 10TB SkyHawk ses geliyor

Darkages21

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4770k, rtx 2079, msi z97 gaming 7, 32gb gskill 1866Mhz
Meslek
Felsefe Öğretmeni
Arkadaşlar iyi geceler. Başlıkta yazılı olan diski yeni aldım. Gerekli testleri yaptığımda bir sorun gözükmüyor lakin veri okuma başladığında diskten bir ses geliyor. Böyle sanki insan karnı guruldarmış gibi bir ses geliyor.

Bu durum ile ilgili bir fikriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta mı kullanıyorsunuz masaüstünde mi ? Masaüstündeyse tam yerleştirememiş olabilirsiniz. Laptopta ise maalesef oluyor öyle.
Ben 2.5" laptop HDD almıştım sonuna kadar oturtuyordum DVD-R yuvasına ama HDD ile alakalı bir şey olduğunda ses gelmeye başlıyordu.1 yıl boyunca sesli kullandım. Şuan o HDD masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum, hiç bir zaman ses duymadım.

Servise göndermenizi veya iade, değişim talep etmenizi öneririm.

@SensationWhite O diski laptopta nasıl kullanabilir? Kullanım alanı varsa da ben bilmiyorum.

masaüstünde kullanıyorum.
Servise göndermenizi veya iade, değişim talep etmenizi öneririm.

@SensationWhite O diski laptopta nasıl kullanabilir? Kullanım alanı varsa da ben bilmiyorum.

iki hafta olmadı satın alalı, iade talebi oluşturacağım. teşekkür ederim, bilgilendirme için.
bir
Diskiniz kafa vuruyor gibi değişim isteyin.
Kargo aşamasında olmuş olabilir.
bir şey daha sormak isityorum, hd tune ile test yaptığım zaman, diskin ne performansında ne de diskte hatalı bölüm var. kafa vurması dediğimiz durumlar için bad sector olması gerekmiyor mu?

tam olarak bilmediğim, öğrenmek için soruyorum. teşekkür ederim.

Son düzenleme:
evet arkadaşlar ürünümü iade için göndermiştim. sağ olsunlar ürünü düşürmüşler -hepsiburada da mı oldu, pentada mı oldu bilemem- kullanıcı hatası diyip geri gönderdiler. iade edemediğim gibi 2bin küsur liralık çöp sahibi oldum.​

durumu hepsiburada'ya bildirdiğim zaman: "daha fazla yardımcı olamayız minvali ile bir dönüş yaptılar."​

Geçmiş olsun hocam...

Konuyu hortlattım geçmiş olsun ama sonuç noldu merak ettim. Ben de 4tb Seagate Skyhawk aldım okuma/yazma sırasında yoğun kullanıldığında bazen "beep" diye ses yapıyor. O sırada bir anlık performans düşüp yükseliyor. Benchmark testinde gördüm durumu. Kullanımda da bazen yapıyordu iade ettim sonuç bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…