Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.476 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar HDD'de garip bir sorun var. Bunu size anlatmak için video çektim lütfen yardım edin. Garantiye yolladım fakat arızalı mı bilmiyorum. Onlarda çalışır geri postalarlar diye şüpheliyim. Sizin yorumunuzu bekliyorum. Buyrun link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar HDD'de garip bir sorun var. Bunu size anlatmak için video çektim lütfen yardım edin. Garantiye yolladım fakat arızalı mı bilmiyorum. Onlarda çalışır geri postalarlar diye şüpheliyim. Sizin yorumunuzu bekliyorum. Buyrun link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 31 Temmuz 2020 #2 Darbe almış olabilir. Servis yollasın siz tekrar yollayın. sonunda pes edeceklerdir.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.476 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #3 süpercalican dedi: Darbe almış olabilir. Servis yollasın siz tekrar yollayın. sonunda pes edeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Darbe almadı ya
süpercalican dedi: Darbe almış olabilir. Servis yollasın siz tekrar yollayın. sonunda pes edeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Darbe almadı ya
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 31 Temmuz 2020 #4 Sendeyken olmadı. Mağazada oldu ise çünkü bad sektor olmuş olabilir.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.476 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #5 Up