Serhat Korkmaz Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 76 Makaleler 1 Yer İstanbul, Turkey 15 Ocak 2014 #1 Seagate 1tb harici hdd var. Pc takıyorum. Ne algıylıyor pc, hiç bir şey olmuyor. Hdd ışığı yanıyor ama. :S
Seagate 1tb harici hdd var. Pc takıyorum. Ne algıylıyor pc, hiç bir şey olmuyor. Hdd ışığı yanıyor ama. :S
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Ocak 2014 #2 Kutusu bozulmuş olabilir. Kutuyu çıkartıp SATA portundan masaüstü PC'ye bağlamayı deneyin.
Serhat Korkmaz Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 76 Makaleler 1 Yer İstanbul, Turkey 17 Ocak 2014 #3 Biraz geç cevapladığım için özür dilerim. Pc içe taktım olmadı. Usb ile takıyorum, içindeki harddiskten dıt dıt dıt sesler geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2014
Biraz geç cevapladığım için özür dilerim. Pc içe taktım olmadı. Usb ile takıyorum, içindeki harddiskten dıt dıt dıt sesler geliyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Ocak 2014 #4 Başka bir bilgisayarda da deneyin. Bozulmuş gibi gözükmekte.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Ocak 2014 #5 Dıt dıt dıt sesler geliyorsa diski düşürmüşsünüz. Bunun sonucunda da diskin kafası bozulmuş. O gelen ses, kafanın plakaların üstüne geçmek isteyip geçememe sesi. Kısacası diskiniz ölmüş.
Dıt dıt dıt sesler geliyorsa diski düşürmüşsünüz. Bunun sonucunda da diskin kafası bozulmuş. O gelen ses, kafanın plakaların üstüne geçmek isteyip geçememe sesi. Kısacası diskiniz ölmüş.