G Garfield Decapat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 37 4 Mayıs 2019 #1 Amazon üzerinden şu ürünü satın aldım fakat hard diskten click sesine benzer tuhaf bir ses geliyor, videosunu da bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ses bir sorun teşkil ediyor mu? Veyahutta bir çözümü var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Amazon üzerinden şu ürünü satın aldım fakat hard diskten click sesine benzer tuhaf bir ses geliyor, videosunu da bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ses bir sorun teşkil ediyor mu? Veyahutta bir çözümü var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Mayıs 2019 #2 Bu ses normal degil Hard disk kafasıyla ilgili bir sorun var sanırım.
G Garfield Decapat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 37 4 Mayıs 2019 #3 Unavailableuser dedi: Bu ses normal degil Hard disk kafasıyla ilgili bir sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama ilk defa başıma gelince pek emin olamadım.
Unavailableuser dedi: Bu ses normal degil Hard disk kafasıyla ilgili bir sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama ilk defa başıma gelince pek emin olamadım.
M marsupialrich Hectopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2019 #4 Bende de Toshiba p300 çıkarıyor bu sesi