Kerem Kaya zzZzz
Kilopat
- Katılım
- 3 Eylül 2019
- Mesajlar
- 109
İki kablo takılacak. Biri zaten PSU üzerinden gelen ve HDD diske güç veren SATA power kablosu biri de anakart kutularında genelde iki tane olan ve HDD diski anakarta bağlayan SATA veri kablosu. SATA veri kablosu anakart kutunda yoksa ya da olanları zaten kullanıyorsan bir tane alman gerekecek.Seagate'nin 2TB'lik HDD'sini aldim icinden kablo vs cikmadi kasama kablosuz mu takacağım izledigim videolarda kabloyla takiyorlardi.
Peki bi sinir varmi yani anakartta takicak kac yer varİki kablo takılacak. Biri zaten PSU üzerinden gelen ve HDD diske güç veren SATA Power kablosu biri de anakart kutularında genelde iki tane olan ve HDD diski anakarta bağlayan SATA kablosu.
Eger 4 ise 4 disk mi takiliyor bu konuda biraz bilgisizim kusra bakmayin ;/@Kerem Kaya zzZzz Anakart modeline göre değişir ama anakartlarda genelde 4 ya da 6 SATA veri girişi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.