Seagate Barracuda 1 TB HDD 245 TL!

Hocam CMR diske mesela Rocket League yüklesem ne olur? (Rocket League 12 GB bu arada.)

Hocam CMR diske mesela Rocket League yüklesem ne olur? (Rocket League 12 GB bu arada.)
Oyun gibi basit veriler depolanacaksa SMR disk alınabilir. CMR böyle fotoğraf, iş dökümanı ve proje gibi önemli veriler depolanacaksa gerekli. Onun dışında bir fark olmaz oyun yükleyince SMR ve CMR arasında.

Normalde önermesem de bu fiyata gerçekten alınır. Ama alacak arkadaşlar eve Traktör aldığını belirteyim.
Benim ihtiyacım vardı 245tl gerçekten iyi fiyat ve aldım hemen. Yalnız cidden çok ses çıkartıyor mu? Kullandınız mı ? Tedirgin oldum şimdi

Benim ihtiyacım vardı 245tl gerçekten iyi fiyat ve aldım hemen. Yalnız cidden çok ses çıkartıyor mu? Kullandınız mı ? Tedirgin oldum şimdi
Evet kullandım ilk çalışmaya başlarken bütün sistemin sesini ağır bir şekilde bastırıyor boştayken düşüyor bu yüzden güç ayarlarından kapanmamasını tercih ediniz. Birde bir işlem yaptığında nükleer çekirdek gibi ses yapıyor. Bütçeniz var ise WD10EZEX tercih ediniz.

Şimdi ben naneyi yimedim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…