Seagate Barracuda 1TB disk açılırken cızırtı-sürtme arası bir ses yapıyor

yunus07emreeee

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SEAGATE BARRACUDA 1TB
Anakart
B450M TOMAHWK MAX
Seagate Barracuda 1TB diskim bilgisayarın Power tuşuna bastığımda 3-5 saniye cızırtı sürtme sesi gibi bir şey oluyor bir sorun mudur acaba bu yoksa normal midir? Diskte bad sector yok sağlık %100

Cızırtı "vırrrrrrrrrrrrrrrrr" gibi araba motoruysa büyük sıkıntı var demektir.

Ssd olan pc ye ilave olsun diye hdd aldım benimki de traktör gibi çalışıyor. Aslında kasada monte ettiğimiz yere silikonlu bir şeyler koyabilsek sesi birazda olsa azaltır.

Benim Windows SSD de sadece oyunlar HDD de oyunda pek ses yapmıyor ama açılırken bahsettiğim sesi yapıyor çok gıcık edici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burdaki gibi ses çıkıyorsa çok sıkıntı olmamalı. İsterseniz sesini burada paylaşın.

Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi Cloud servisleri dışında, dosya. T.C. ve dosya.co gibi sitelere ya da virüs yayan dosya paylaşım sitelerine içerik yüklenmemeli.

Benim için diğer yöntemler (zippyshare veya WeTransfer vb) sıkıntı olmaz ama yine de sen bilirsin.

Hocam kendisi kronik sorunlu bir HDD'dir. Sağlık testleri ve bad sector testi yapın HDD'nize.
Tıkladığınız zaman direkt inecek kurduktan sonra programa girin sağlık ve performans değerlerinin yazdığı yerin ekran alıntısı yapıp atın.
Böyle:

Programa girdiğiniz zaman direkt bu sayfa ile karşılaşacaksınız. Buranın fotoğrafını atın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…