F furkanakyüz10 Zeptopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #21 Arocyn dedi: SDD'yi turuncu yere almanız gerekecek HDD alırsanız çünkü sadece oraya takılıyor 3.5" diskler. Bende onu demeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım bir video falan var mı acaba? Nasıl alacağıma dair hiç yapmadım çünkü bir de son bir soru olarak acaba toplam kaç disk takma yeri oluyor o zaman bu kasada? Ve bahsettiğim HDD alınır mı? İndirim bitiyor az kaldıı'da alayım diyorum hemen Barracu'da almayın diyorlar, sorunlu diyorlar sizce?
Arocyn dedi: SDD'yi turuncu yere almanız gerekecek HDD alırsanız çünkü sadece oraya takılıyor 3.5" diskler. Bende onu demeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım bir video falan var mı acaba? Nasıl alacağıma dair hiç yapmadım çünkü bir de son bir soru olarak acaba toplam kaç disk takma yeri oluyor o zaman bu kasada? Ve bahsettiğim HDD alınır mı? İndirim bitiyor az kaldıı'da alayım diyorum hemen Barracu'da almayın diyorlar, sorunlu diyorlar sizce?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 10 Haziran 2021 #22 furkanakyüz10 dedi: Barracu'da almayın diyorlar, sorunlu diyorlar sizce? Genişletmek için tıkla... Bence de almayın. furkanakyüz10 dedi: bir de son bir soru olarak acaba toplam kaç disk takma yeri oluyor o zaman bu kasada? Genişletmek için tıkla... 4 tane SATA SSD ve 2 HDD takma yeri var, HDD'yerleri dolu ise 2 tane SATA SSD takabilirsiniz. Resimdeki mor yerlere hem SSD hem HDD takılabiliyor.
furkanakyüz10 dedi: Barracu'da almayın diyorlar, sorunlu diyorlar sizce? Genişletmek için tıkla... Bence de almayın. furkanakyüz10 dedi: bir de son bir soru olarak acaba toplam kaç disk takma yeri oluyor o zaman bu kasada? Genişletmek için tıkla... 4 tane SATA SSD ve 2 HDD takma yeri var, HDD'yerleri dolu ise 2 tane SATA SSD takabilirsiniz. Resimdeki mor yerlere hem SSD hem HDD takılabiliyor.
F furkanakyüz10 Zeptopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #23 Arocyn dedi: Bence de almayın. 4 tane SATA SSD ve 2 HDD takma yeri var, HDD'yerleri dolu ise 2 tane SATA SSD takabilirsiniz. Resimdeki mor yerlere hem SSD hem HDD takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki 550 TL civarına önerebileceğiniz HDD var mı? 2 TB. Bir arkadaş yukarıda Toshiba atmış acaba onu mu alsam?
Arocyn dedi: Bence de almayın. 4 tane SATA SSD ve 2 HDD takma yeri var, HDD'yerleri dolu ise 2 tane SATA SSD takabilirsiniz. Resimdeki mor yerlere hem SSD hem HDD takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki 550 TL civarına önerebileceğiniz HDD var mı? 2 TB. Bir arkadaş yukarıda Toshiba atmış acaba onu mu alsam?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 10 Haziran 2021 #24 furkanakyüz10 dedi: 2 TB. Bir arkadaş yukarıda Toshiba atmış acaba onu mu alsam? Genişletmek için tıkla... WD veya dediği gibi Toshiba tercih edebilisiniz.
furkanakyüz10 dedi: 2 TB. Bir arkadaş yukarıda Toshiba atmış acaba onu mu alsam? Genişletmek için tıkla... WD veya dediği gibi Toshiba tercih edebilisiniz.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #25 Arocyn dedi: WD veya dediği gibi Toshiba tercih edebilisiniz. Genişletmek için tıkla... WD Blue 5400 RPM var sadece 2TB'da. Black ise 7200 RPM var ama pahalı. P300 en mantıklısı.
Arocyn dedi: WD veya dediği gibi Toshiba tercih edebilisiniz. Genişletmek için tıkla... WD Blue 5400 RPM var sadece 2TB'da. Black ise 7200 RPM var ama pahalı. P300 en mantıklısı.