KrusxX Femtopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 256MB alacağım. Oyun performansı vs. nasıl?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 7 Şubat 2025 #2 Ben kullanıyorum. Standart bir HDD'den bir tık daha iyi ama neticede bir HDD.
MEMOT22 Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Eski oyunları oynayacaksan güzel. Ama güncel oyunları oynayacaksan ssd almalısın.
KrusxX Femtopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Smmmhunter dedi: Ben kullanıyorum. Standart bir HDD'den bir tık daha iyi ama neticede bir HDD. Genişletmek için tıkla... alınırmı gta 5 rdr 2 sonoyuncu ets bf 1 vs. oyunlar oynuyorum hdd alma sebebim ise depolama yetmiyor bana MEMOT22 dedi: Eski oyunları oynayacaksan güzel. Ama güncel oyunları oynayacaksan ssd almalısın. Genişletmek için tıkla... yeni oyunlar oynayacagım
Smmmhunter dedi: Ben kullanıyorum. Standart bir HDD'den bir tık daha iyi ama neticede bir HDD. Genişletmek için tıkla... alınırmı gta 5 rdr 2 sonoyuncu ets bf 1 vs. oyunlar oynuyorum hdd alma sebebim ise depolama yetmiyor bana MEMOT22 dedi: Eski oyunları oynayacaksan güzel. Ama güncel oyunları oynayacaksan ssd almalısın. Genişletmek için tıkla... yeni oyunlar oynayacagım
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 7 Şubat 2025 #5 KrusxX dedi: alınırmı gta 5 rdr 2 sonoyuncu ets bf 1 vs. oyunlar oynuyorum hdd alma sebebim ise depolama yetmiyor bana yeni oyunlar oynayacagım Genişletmek için tıkla... Bence 1TB SSD alın o fiyata.
KrusxX dedi: alınırmı gta 5 rdr 2 sonoyuncu ets bf 1 vs. oyunlar oynuyorum hdd alma sebebim ise depolama yetmiyor bana yeni oyunlar oynayacagım Genişletmek için tıkla... Bence 1TB SSD alın o fiyata.
KrusxX Femtopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #6 Smmmhunter dedi: Bence 1TB SSD alın o fiyata. Genişletmek için tıkla... ssdim 1 tb anakartımda 1 yuva var sadece
Smmmhunter dedi: Bence 1TB SSD alın o fiyata. Genişletmek için tıkla... ssdim 1 tb anakartımda 1 yuva var sadece