Merhabalar, bundan yaklaşık olarak 5 ay önce Seagate Barracuda 3.5 2 TB 7200RPM HDD aldım, yaklaşık 1 ay kullandım. Genellikle oyun için. Sonra aniden oyunda takılma yaşadım sonrasında başladı olanlar, harddisk sanki çıkarılmış ve tekrar takılmış gibi olup Harddisk'imin penceresi açıldı.
Ben de şüphelenip birkaç test yaptım fakat hiçbir sorun göremedim. Her neyse tekrar oyuna girdiğimde aynı sorunları yaşadım ve sadece bir oyunada da değil bütün oyunlarda böyle. Ben de Sancaktepe'deki servisine gönderdim fakat geri geldiğinde bir sorun olmadığını belirterek ürünümün sağlıklı olduğunu söylediler.
Ben de tekrar takıp denedim ama malum, aynı mesele baştan. Bu sefer de ben yazı yazarak ürünümün değiştirilmesini talep eden bir yazı yazdım kendilerine, sağ olsunlar bana yeni ürün gönderdiler.
Daha bugün açıp denedim, ama ne görürüm: Hard disk daha bootlamıyor bile disk managemente geldiğimde ise kırmızı renginde aşağıyı işaret eden bir simge vardı. Bende GPT birimini seçmeye çalıştıktan sonra bana ı/o hatası vermeye başladı. Tesadüf müdür bilemem ama iki ürününde böyle olması beni çok şaşırttı ve beni düşündürmeye başladı: Acaba harddiskler değil de bilgisayarımda mı hata var? Bu arada Windows Adata SU650 120GB SSD'de yüklü, iki sürücü olarak kullanmaya çalışıyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler...