Seagate Barracuda 7200RPM HDD değerleri nasıl?

205817

Kilopat

Arkadaşlar geçenlerde Seagate Barracuda 7200RPM olan diskten aldım böyle sonuç verdi. İlk aldığım zamanlarda böyle gibiydi. Çok mu düşük sizce? Bana düşük gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke almadan önce biraz araştırma yapsaydınız. Tabii uyguna ikinci el falan almadıysanız. Sıfır olarak hatta ikinci el olarak alınacak bir HDD değil.
210 MB/s okuma, 156 MB/s yazma hızı demişler kendileri tabii bu yazdığım 1TB olan modeli.
Sıfır aldıysanız iade edip Toshiba P300 veya WD Blue almanızı tavsiye ederim.

Edemiyorum ki kardeşim 14 gün çoktan geçti adamlar başka yere yönlendirme yapıyor bida Hepsiburada dan almayacam araştırma yaptım aslında bu uygundu bunu aldım 299 tl idi o zamanlar yani 4 5 ay önce sıfır aldık yani

Anladım hocam, okuma/yazma değerlerinde düşüş olmuş fakat önemli olan sizin için verileriniz. Değerli fotoğraflar, videolar, belgeleriniz varsa yedek almanızı öneririm. HDD sağlık durumuna ise HD Tune gibi yazılımlarla kontrol edin.

Hocam zaten düşüktü ama iade yapma şeyini adam gibi söylemediler ssd sipariş edecem oda düşük olur diye korkuyorum

Yok hocam sanmıyorum bu kadar etki edeceğini. Satıp SSD alabilirsiniz. Veya WD BLUE alabilirsiniz tabij imkanınız varsa. Yoksa sağlık durumu bad sector olmadığı sürece uzun süre götürür sizi.

Yok hocam sanmıyorum bu kadar etki edeceğini. Satıp SSD alabilirsiniz. Veya WD BLUE alabilirsiniz tabij imkanınız varsa. Yoksa sağlık durumu bad sector olmadığı sürece uzun süre götürür sizi.
Hep tarama yaparım şuana kadar hiç çıkmadı ama ssd ye de güvenmiyorum az araştırma yaptım bazılarında düşük çıkmış 480gb ye fiyat güzel bir tane buldum colorful du adı herhalde onu alacakdim dandik gibi geldi iptal ettirdim

PNY CS900 kullanıyorum ben 480GB bir yılı aşkındır. Hız düşüşü ve sağlığı açısından bir problem yaşamadım bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…