Seagate Barracuda oyunlara girince %100 kullanılıyor

thegaming

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim önceki kullandığım hard disk çok yavaşladığı için yeni bir hard disk alayım dedim. Seagate Barracuda 500GB ST500DM009 olan hard diski aldım. Geldiğinde kullanmaya başladım ve şu anda örnek olarak GTA 5 oynuyorum giriyorum. Dün akşam çok bir sorun olmadı ama mesela şu anda girmeye çalıştığımda disk %100 oluyor ve birkaç saniye aralıklarla tık tık sesi geliyor. İade etmeli miyim sizce?

Arkadaşlar benim önceki kullandığım hard disk çok yavaşladığı için yeni bir hard disk alayım dedim. Seagate Barracuda 500GB ST500DM009 olan hard diski aldım. Geldiğinde kullanmaya başladım ve şu anda örnek olarak GTA 5 oynuyorum giriyorum. Dün akşam çok bir sorun olmadı ama mesela şu anda girmeye çalıştığımda disk %100 oluyor ve birkaç saniye aralıklarla tık tık sesi geliyor. İade etmeli miyim sizce?
Nasıl bir ses geliyor. Tık tık ses ne daha açıklayıcı anlatır mısınız?

Nasıl bir ses geliyor. Tık tık ses ne daha açıklayıcı anlatır mısınız?

Uyarı yemiştimde hocam o yüzden yazamadım PC'ye de şimdi geçtim kusura bakma şu anda düzelttim ama tekrar olur mu bilmiyorum yine de yaptığımı söyleyim belki faydası olur bazı kişilere arkadaşlar benim hard disk üzerinde Windows kurulu değildi yöntem şöyle bilgisayar açıkken SATA ve yanındaki 2 kabloyu söktüm ve birkaç dakika bekledim ve geri taktım böylece şu anlık bende düzeldi inşallah faydası olur bu sorunu yaşayanlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı