S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Ocak 2021 #21 JönTürrk dedi: Patriot önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Patriot öneririm hocam, güzel SSD.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 10 Ocak 2021 #22 techno3030 dedi: Patriot öneririm hocam, güzel SSD. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Sipariş etmeden son kez bakayım foruma dedim. İyi oldu baktığım yoksa Sandisk te yaşadığım hatayı tekrar yapacaktım.
techno3030 dedi: Patriot öneririm hocam, güzel SSD. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Sipariş etmeden son kez bakayım foruma dedim. İyi oldu baktığım yoksa Sandisk te yaşadığım hatayı tekrar yapacaktım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #23 BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten.
BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 10 Ocak 2021 #24 Astroscott dedi: BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... 298 TL Hocam Patriot indirim kodu ile 225 oluyor. Benim de gönlüm 120 de ama alamıyorum maalesef. Astroscott dedi: BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... Para işini ayarladım, kesin olarak önerir misiniz ? techno3030 dedi: Patriot öneririm hocam, güzel SSD. Genişletmek için tıkla... Hocam Seagete 120 almaya karar verdim kesin olarak önerir misiniz ? Son düzenleme: 10 Ocak 2021
Astroscott dedi: BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... 298 TL Hocam Patriot indirim kodu ile 225 oluyor. Benim de gönlüm 120 de ama alamıyorum maalesef. Astroscott dedi: BarraCuda 120 önermiştim size, onu alamıyor musunuz? Mümkünse onu tercih edin, fiyatı çok iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... Para işini ayarladım, kesin olarak önerir misiniz ? techno3030 dedi: Patriot öneririm hocam, güzel SSD. Genişletmek için tıkla... Hocam Seagete 120 almaya karar verdim kesin olarak önerir misiniz ?