ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Mayıs 2021 #11 1 TB Barracuda HDD'lerde CMR teknolojisi kullanılıyor. Sadece 2 TB ve yukarısı alınmaz.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 22 Mayıs 2021 #12 Hououin Kyouma dedi: Adam paylaşmış konuyu yukarıdan bak. Genişletmek için tıkla... Evet, o konuyu biliyorum. Barracuda serisinin oyun depolamak için ideal bir HDD olduğunu söyleyen de @PossibleTurco hocam.
Hououin Kyouma dedi: Adam paylaşmış konuyu yukarıdan bak. Genişletmek için tıkla... Evet, o konuyu biliyorum. Barracuda serisinin oyun depolamak için ideal bir HDD olduğunu söyleyen de @PossibleTurco hocam.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #13 sweiss dedi: Evet, o konuyu biliyorum. Barracuda serisinin oyun depolamak için ideal bir HDD olduğunu söyleyen de @PossibleTurco hocam. Genişletmek için tıkla... Yani hocam alınmaz mı? Ben hata verdim. ItsAllGoodman dedi: 1 TB Barracuda HDD'lerde cmr teknolojisi kullanılıyor. Sadece 2 TB ve yukarısı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin tavsiyeniz var mı 350 TL altı ama Hepsiburada'dan olursa bütçeyi aşabilirim biraz. Son düzenleme: 22 Mayıs 2021
sweiss dedi: Evet, o konuyu biliyorum. Barracuda serisinin oyun depolamak için ideal bir HDD olduğunu söyleyen de @PossibleTurco hocam. Genişletmek için tıkla... Yani hocam alınmaz mı? Ben hata verdim. ItsAllGoodman dedi: 1 TB Barracuda HDD'lerde cmr teknolojisi kullanılıyor. Sadece 2 TB ve yukarısı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin tavsiyeniz var mı 350 TL altı ama Hepsiburada'dan olursa bütçeyi aşabilirim biraz.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 22 Mayıs 2021 #14 ItsAllGoodman dedi: 1 TB Barracuda HDD'lerde CMR teknolojisi kullanılıyor. Sadece 2 TB ve yukarısı alınmaz. Genişletmek için tıkla... 1 TB olan da alınmaz. Ömrü kısa.
ItsAllGoodman dedi: 1 TB Barracuda HDD'lerde CMR teknolojisi kullanılıyor. Sadece 2 TB ve yukarısı alınmaz. Genişletmek için tıkla... 1 TB olan da alınmaz. Ömrü kısa.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Mayıs 2021 #15 feahleinda_ dedi: 1 TB olan da alınmaz. Ömrü kısa. Genişletmek için tıkla... Ömrü kısa fakat depolama için alınabilir bence. Fiyata da bağlı biraz.
feahleinda_ dedi: 1 TB olan da alınmaz. Ömrü kısa. Genişletmek için tıkla... Ömrü kısa fakat depolama için alınabilir bence. Fiyata da bağlı biraz.