Seagate Barracuda vs Toshiba P300

Hardall

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım için HDD alacağım ama 2 marka arasında kaldım.

2 markanın da iyi, kötü yorumları var emin olamadım. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Barracuda daha yüksek performanslı bir HDD. P300 ise F/P amaçlı bir HDD.

Seagate'de ses, Toshiba'da arıza sıkıntısı var diye biliyorum. WD'den şikayet duymadım.
Seagate Barracuda derim ben. Performansı ve kalitesi ortada açıkçası. Bazıları sesten bahsetmiş ama çok uzun zamandır kullanan biri olarak ben hiç duymadım öyle bir ses falan.
1 TB mi kullanıyorsunuz? 2 TB kullanıp sesten dolayı iade eden var forumda.

1 TB mi kullanıyorsunuz? 2 TB kullanıp sesten dolayı iade eden var forumda.
Açıkçası ikisini de yıllarca kullandım ben. Ama hiç o söylenen duruma denk gelmedim. Hatta WD'den çok pişman olmuştum zamanında o yüzden kullanmıyorum. Belki kendini yenilemiştir ama benim için bitmiştir diyebilirim WD için Toshiba ben kullanmadım bilemiyorum o yüzden. Ama bugün yeni sistem kursam yine Barracuda alırdım o kadar memnunum yani.

WD hdd nin cache memory daha yüksek. Ben onu tercih ederdim.

Seagate'de ses, Toshiba'da arıza sıkıntısı var diye biliyorum. WD'den şikayet duymadım.1 TB mi kullanıyorsunuz? 2 TB kullanıp sesten dolayı iade eden var forumda.
WD hdd nin cache memory daha yüksek. Ben onu tercih ederdim.

Wd blue 1 tb kullanıyorum şuan. Bir buçuk senede aşırı ses ve yavaşlama yaşadım . Yeni serilerde düzeldiyse olabilir .

Son düzenleme:
Bende şuan aynı modellere bakıyordum, Seagate'in 256 MB ön belleğini görünce hemen sepete attım, daha sonra Recep ve Ali beyin incelemesini yapmış oldukları P300 modeli görünce kararsız kaldım incelemeyi baz alarak ben onu almayı düşünüyorum.
Ancak gönlüm hala Seagate de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…