Seagate Desktop 4 TB SSHD alınmalı mı?

ApollonioS

Centipat
İndirdiğim oyunları silmeyi sevmediğimden 4 TB'lık bu SSHD'yi almayı düşünüyorum. Steam oyunları ve diğer oyunlar için depo yapmak istiyorum. Sizce bu mantıklı mı, sizin depo önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Veri saklamıyorum sadece oyun için almayı düşünüyorum. Aslında piyasada görebildiğim tek sshd buydu konuyu açarken bu modelin 1 tb - 2tb ını falan kullanan arkadaşlar kullanımından memnun mu . 1 tb ssd almak yerine 4 tb sshd depolama ve kullanım açısından mantıklı olur onu merak ediyordum. sistemim m.2 500 gb ssd de zaten.

İlerde ne gibi problem olur hiçbir bilgim yok, fakat sadece oyun için HDD çıkar mı derseniz bana mantıksız geliyor. Oyunda bir programdır "Office" den farkı yok.
Oyunda bir program ama hdd çeşitlerine baktığımda surveillance kamera kayıt için ayrı nas ağa bağlı depolama için ayrı pc için ayrı görünüyor pc için olanlarda kendi aralarında düz hdd programlar ve veri saklama oyun ve veri saklama şeklinde değişiyor.bak mesela
o yüzden kafam biraz karışık ürünü seagate in sitesinde de bulamamıştım biraz daha araştırdım seagate in sitesinde var ama bu barrucada firecuda vb. serilerden önceki seriden olduğu için eski ürünler başlığının altına atmışlar

1 TB SSHD kullandım. Seagate değildi markası ama pek bir fark olacağını zannetmiyorum. Normal HDD'den farkını anlayamazsınız. Tek önde olduğu tarafı hızlı bir önbelleğe sahip olması. Mesela oyunda bir harita yüklendi diyelim. İlk yükleniş süresi normal HDD hızında oluyor. Bir sonraki yüklenme süresi biraz daha hızlı oluyor fakat tabii ki bir SSD hızı olmuyor. Bilgisayarı kapatıp açtığınızda da olay başa sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…