dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Amazon.com.tr 1 TB ve 750 TL alınır mı? Ona göre direk alacağım.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #2 dwarekithx dedi: Amazon.com.tr 1 TB ve 750 TL alınır mı? Ona göre direk alacağım. Genişletmek için tıkla... Alınır Seagate iyidir.
dwarekithx dedi: Amazon.com.tr 1 TB ve 750 TL alınır mı? Ona göre direk alacağım. Genişletmek için tıkla... Alınır Seagate iyidir.
zeomarinov Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 Seagate ST1000DM010 Modelini kullanıyorum. 2 Yıl sonra kendi kendine hiç bir sebep yokken bad sector vermeye başladı.Hdd'de artık toshiba markası alıyorum ben şahsen.
Seagate ST1000DM010 Modelini kullanıyorum. 2 Yıl sonra kendi kendine hiç bir sebep yokken bad sector vermeye başladı.Hdd'de artık toshiba markası alıyorum ben şahsen.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #4 zeomarinov dedi: Seagate ST1000DM010modelini kullanıyorum. 2 yıl sonra kendi kendine hiçbir sebep yokken bad sector vermeye başladı. HDD'de artık Toshiba markası alıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben 7 senedir 250GB kullanıyorum eski bilgisayarımdan yeni bilgisayarıma taktım hiçbir sıkıntısını görmedim yadigarın.
zeomarinov dedi: Seagate ST1000DM010modelini kullanıyorum. 2 yıl sonra kendi kendine hiçbir sebep yokken bad sector vermeye başladı. HDD'de artık Toshiba markası alıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben 7 senedir 250GB kullanıyorum eski bilgisayarımdan yeni bilgisayarıma taktım hiçbir sıkıntısını görmedim yadigarın.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #5 Bumblebeeee dedi: Alınır Seagate iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam gümrükten gecerken problem olur mu?
Bumblebeeee dedi: Alınır Seagate iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam gümrükten gecerken problem olur mu?
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #6 dwarekithx dedi: Hocam gümrükten gecerken problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz gibi yorumlarda alan Türkler var.
dwarekithx dedi: Hocam gümrükten gecerken problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz gibi yorumlarda alan Türkler var.
zeomarinov Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #7 Bumblebeeee dedi: Ben 7 senedir 250GB kullanıyorum eski bilgisayarımdan yeni bilgisayarıma taktım hiçbir sıkıntısını görmedim yadigarın. Genişletmek için tıkla... Şanşına denk gelmiş sanırım.Bad sector kısmınıda bulucaktımda uğraşmak istemedim. Dosya Ekleri st 1000 health 12.04.24.png 74,5 KB · Görüntüleme: 53
Bumblebeeee dedi: Ben 7 senedir 250GB kullanıyorum eski bilgisayarımdan yeni bilgisayarıma taktım hiçbir sıkıntısını görmedim yadigarın. Genişletmek için tıkla... Şanşına denk gelmiş sanırım.Bad sector kısmınıda bulucaktımda uğraşmak istemedim.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #8 zeomarinov dedi: Şanşına denk gelmiş sanırım. Bad sector kısmınıda bulucaktımda uğraşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... HDD çoğu piyasada kullanılmış veya replika çıkma olasılığı var biraz da şans işi.
zeomarinov dedi: Şanşına denk gelmiş sanırım. Bad sector kısmınıda bulucaktımda uğraşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... HDD çoğu piyasada kullanılmış veya replika çıkma olasılığı var biraz da şans işi.