Satıldı Seagate FreeAgent Desk 1 TB USB 2.0 Harici Disk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Carmelo23

Hectopat
Merhaba
Seagate FreeAgent Desk 1 TB 3,5 USB 2.0 Harici Diskimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.

Gri Işıklı Model Sorunsuz sadece depolama amacı ile kullanıldı tüm aparatları ile birlikte verilecektir.

Istanbul içi elden veya PTT Kargo kapıda ödeme yollayabilirim.

Istediğim fiyat 110 tl pazarlık vardır orijinal resimlerini akşam konuya ekliycem.

Masaüstünde otomatik başlama halinde ve cihaz ışığı yanarken fotoğraf çektim sorunsuz çalışmakta ve aldığım günden bu güne sorunsuzdur.

Sanırım garantisi bitti ama faturasını göndericem hepsiburadadan alınma cihazım temiz vuruk hasar yoktur bütün aksesuarları ile sağlam kutulanıp gönderilecektir kendi kutusunu atmıştım.

Ufak bir tavsiye hocam 3,5 inc 1TB hard diski üstelik 2.0 110 TL satman çok zor. Şayet şu an 2,5 inc 1TB 3.0 girişli harici diskler 150TL civarında. Tavsiyem fiyatı biraz düşürmen.

NOT: Biraz dengesiz yazmış olabilirim Masaüstü arkaplanına kafam gitti.

- - - Güncellendi - - -

Ufak bir tavsiye hocam 3,5 inc 1TB hard diski üstelik 2.0 110 TL satman çok zor. En büyük problemde 3,5 inclik harici disk gücü dışardan alıyor. Şayet şu an 2,5 inc 1TB 3.0 girişli harici diskler 150TL civarında. Tavsiyem fiyatı biraz düşürmen.

NOT: Biraz dengesiz yazmış olabilirim Masaüstü arkaplanına kafam gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı