2 25Dadas442 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Geçen diskimin parametresi bozuldu ve bilgisayarda çalışmıyor. Belki kutusundan çıkarıp dahili disk olarak kullanırsam belki düzelir diye düşündüm ama bir türlü açamadım. Kırılır diye de zorlayamadım. Ürün bu: Goflex Taşınabilir | Seagate Türkiye Seagate GoFlex Taşınabilir - Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Kurulum, Sorun Giderme İpuçları ve İndirmeler. www.seagate.com Nasıl açacağımı söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Geçen diskimin parametresi bozuldu ve bilgisayarda çalışmıyor. Belki kutusundan çıkarıp dahili disk olarak kullanırsam belki düzelir diye düşündüm ama bir türlü açamadım. Kırılır diye de zorlayamadım. Ürün bu: Goflex Taşınabilir | Seagate Türkiye Seagate GoFlex Taşınabilir - Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Kurulum, Sorun Giderme İpuçları ve İndirmeler. www.seagate.com Nasıl açacağımı söyler misiniz?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 27 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek açabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek açabilirsiniz.