YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2020 #1 Selam millet. Bilgisayarımda 240 GB Kingston SSD var ama depolama alanı artık yetmiyor. Ben de 500 GB HDD almaya karar verdim. Aşağıdaki harddisk güzel midir? HDD için buraya tıklayın! İkinci HDD için buraya tıklayın! Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2020
Selam millet. Bilgisayarımda 240 GB Kingston SSD var ama depolama alanı artık yetmiyor. Ben de 500 GB HDD almaya karar verdim. Aşağıdaki harddisk güzel midir? HDD için buraya tıklayın! İkinci HDD için buraya tıklayın!
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.079 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 11 Ağustos 2020 #2 Alınır. Şahsen kendim 5 sene boyunca Seagate kullandım ve sıfır sorunu var. Sözde SSD olan düşük bütçeli SSD'ler kadar hızlı yeri gelince. Bütçeyi biraz daha artırıp en az 1 TB olanını almanızı tavsiye ederim.
Alınır. Şahsen kendim 5 sene boyunca Seagate kullandım ve sıfır sorunu var. Sözde SSD olan düşük bütçeli SSD'ler kadar hızlı yeri gelince. Bütçeyi biraz daha artırıp en az 1 TB olanını almanızı tavsiye ederim.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 11 Ağustos 2020 #3 2. attığınızı alın. Önbelleği 2 kat daha fazla.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2020 #4 Seagate en kaliteli disk markalarından biri.
YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2020 #5 İkinci HDD'yi alıyorum teşekkürler arkadaşlar. Tim dedi: Alınır. Şahsen kendim 5 sene boyunca Seagate kullandım ve sıfır sorunu var. Sözde SSD olan düşük bütçeli SSD'ler kadar hızlı yeri gelince. Bütçeyi biraz daha artırıp en az 1 TB olanını almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi artıramam çünkü sistem dizip ekipman aldım tüm param bitti.
İkinci HDD'yi alıyorum teşekkürler arkadaşlar. Tim dedi: Alınır. Şahsen kendim 5 sene boyunca Seagate kullandım ve sıfır sorunu var. Sözde SSD olan düşük bütçeli SSD'ler kadar hızlı yeri gelince. Bütçeyi biraz daha artırıp en az 1 TB olanını almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi artıramam çünkü sistem dizip ekipman aldım tüm param bitti.
ali petmezci Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1 23 Eylül 2020 #6 Hocam bende aynı HDD'den alacağım ama hangi satıcıdan almalıyım sizin aldıgınız satıcı güvenilir mi?