Seagate HDD Cızırtısı

Celal Bolat

Centipat
Bilgisayarda oyun oynarken ara sıra cızırtı çıkıyordu hard diskten, bir keresinde bilgisayar dondu ve HDD ışığının yanmadığını gördüm, sonra kablolarıyla biraz oynadım ve kendine geldi. 3 hafta sonra yine aynısı oldu ve bilgisayar kapandı, kabloları tekrar tak çıkar yaptım fakat bir işe yaramadı. Bilgisayar direk BIOS'u açıyor ve hard diskten çok fazla cızırtı sesleri geliyor, kısacası hard diski okumuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda oyun oynarken ara sıra cızırtı çıkıyordu hard diskten, bir keresinde bilgisayar dondu ve HDD ışığının yanmadığını gördüm, sonra kablolarıyla biraz oynadım ve kendine geldi. 3 hafta sonra yine aynısı oldu ve bilgisayar kapandı, kabloları tekrar tak çıkar yaptım fakat bir işe yaramadı. Bilgisayar direk BIOS'u açıyor ve hard diskten çok fazla cızırtı sesleri geliyor, kısacası hard diski okumuyor.
Sesi videoya çekip atabilir misiniz?

Kafa plağa değiyorsa ve çalıştırdığında hala değmeye devam ediyorsa o HDD çoktan çöp olmuştur. Bad Sector oranı az ise program ile sıkıntılı kısımları kapatıp kullanabiliriz ama durumunu bilmiyorum işte.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı