start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 21 Ocak 2022 #2 Yavaş hızda badsector testi yap.
BATOKORLAR Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 39 21 Ocak 2022 #3 start_system dedi: Yavaş hızda badsector testi yap. Genişletmek için tıkla... değerler bu şekil abi fakat sıkıntım kendını resetleyıp duruyo harddisk 1sn iyede falan bi anda gidip geliyo.
start_system dedi: Yavaş hızda badsector testi yap. Genişletmek için tıkla... değerler bu şekil abi fakat sıkıntım kendını resetleyıp duruyo harddisk 1sn iyede falan bi anda gidip geliyo.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 21 Ocak 2022 #4 BATOKORLAR dedi: Eki Görüntüle 1276869 değerler bu şekil abi fakat sıkıntım kendını resetleyıp duruyo harddisk 1sn iyede falan bi anda gidip geliyo. Genişletmek için tıkla... Reset sorunu varsa ramlarda sorun vardır muhtemelen. Memtest86 ile ramları testten geçir.
BATOKORLAR dedi: Eki Görüntüle 1276869 değerler bu şekil abi fakat sıkıntım kendını resetleyıp duruyo harddisk 1sn iyede falan bi anda gidip geliyo. Genişletmek için tıkla... Reset sorunu varsa ramlarda sorun vardır muhtemelen. Memtest86 ile ramları testten geçir.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #5 BATOKORLAR dedi: kendini resetleyip duruyor HDD 1saniye de falan bir anda gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Diskin SATA ve güç kablosunu kontrol edin.
BATOKORLAR dedi: kendini resetleyip duruyor HDD 1saniye de falan bir anda gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Diskin SATA ve güç kablosunu kontrol edin.
BATOKORLAR Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 39 22 Ocak 2022 #6 start_system dedi: Reset sorunu varsa ramlarda sorun vardır muhtemelen. Memtest86 ile ramları testten geçir. Genişletmek için tıkla... Abi hardisk reset atıp duruyo bi ses gelip gidiyo açılıp geliyo masaustundekı sımgelerle bide memtesti nasıl indirebilirim hangi site olabilir pro yu istiyo 16 gb ram için Assecreed dedi: Diskin SATA ve güç kablosunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... bazen çıkarıp takıyorum düzeliyor ama bida yapmaya başlayabiliyor Son düzenleme: 22 Ocak 2022
start_system dedi: Reset sorunu varsa ramlarda sorun vardır muhtemelen. Memtest86 ile ramları testten geçir. Genişletmek için tıkla... Abi hardisk reset atıp duruyo bi ses gelip gidiyo açılıp geliyo masaustundekı sımgelerle bide memtesti nasıl indirebilirim hangi site olabilir pro yu istiyo 16 gb ram için Assecreed dedi: Diskin SATA ve güç kablosunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... bazen çıkarıp takıyorum düzeliyor ama bida yapmaya başlayabiliyor
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #7 O zaman değiştirin.