Seagate HDD Firmware Güncelleme

psychonaut

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Selamlar,

HDD'ım için yeni firmware çıkmış mı diye kontrol etmek istedim; 1TB Barracuda 7200.14 hdd'ımın bilgileri: Model: ST1000DM003 Parça No: 1CH162-306 Firmware: CC49

Seagate Technology - Download Finder sayfasından seri numaram ile kontrol ettiğimde bu ürün için yeni firmware yok yazıyor. Ama bu sayfa, şu anki firmware sürüm numaramı kontrol etmediği için bana doğru bilgi vermiyormuş gibi geliyor.

Seagate'in http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223651en?language=en_US sayfasında bendeki model için son firmware CC4H görünüyor, ama parça numarası uyuşmadığı için bunu kullanamıyorum. Asıl sormak istediğim ise: CC49 ile CC4H arasında CC4C ve CC4G sürüm numaraları ile 2 firmware çıkmış; bunlar bendeki hdd ile uyumlu mu? Bu bilgiyi Seagate'in sitesinde bulamadım.

Bir diğer konu da; hdd'ı Ağustos ayında aldım, oldukça yeni. Eğer CC4C ve sonraki firmware'leri kulanamıyorsam, Seagate bu kadar kısa sürede yeni part number ile model çıkarmış ve bendeki modelin firmware güncelleme desteğini kesmiş mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Sitede CC4H var, ancak ondan önce çıkan CC4G ve C sürümleri ile ilgili hiçbir bilgi yok. Ama, tahminime göre eğer CC50 isimli bir sürüm çıkarsa bendeki model ile uyumlu olacak. Neyse, en güzeli bu konuda Seagate'e bir e-mail göndereyim, boş boş oturmasınlar orada =)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…