goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 HDD kablosu takılmıyor ve hiçbir kablo olmuyor. Seçtiğim model Seagate'in 1 TB HDD'si ama hiçbir kablolayla olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
HDD kablosu takılmıyor ve hiçbir kablo olmuyor. Seçtiğim model Seagate'in 1 TB HDD'si ama hiçbir kablolayla olmuyor.
Çözüm 2 2 261538 11 Haziran 2021 Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur.
Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Haziran 2021 #2 Resim var mı? Yanlış şeyi takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Haziran 2021 #3 Takmaya çalıştığınız kabloların ve HDD'in resmini atar mısınız? Artı 0 Eksi
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Haziran 2021 #4 Takmaya çalıştığın kabloların resmini ve diskin tam modelini yazar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 SALOOWEN dedi: Resim var mı? Yanlış şeyi takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani birkaç gün önce takmaya çalıstım ama olmadı tam giricek gibi oluyor ama olmuyor girmiyor hdd yi atayım Artı 0 Eksi
SALOOWEN dedi: Resim var mı? Yanlış şeyi takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani birkaç gün önce takmaya çalıstım ama olmadı tam giricek gibi oluyor ama olmuyor girmiyor hdd yi atayım
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 11 Haziran 2021 #6 Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur. Artı 0 Eksi Çözüm
Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur.
KS KS goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #7 EmirhanKod dedi: Takmaya çalıştığın kabloların resmini ve diskin tam modelini yazar mısın Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com 261538 dedi: Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet ama baskasınada denetiridim oda takamadı. SALOOWEN dedi: Resim var mı? Yanlış şeyi takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... her kabloyu denedim hata sdd'ki çıkarıp onu bile takmayı denedim Son düzenleme: 11 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Takmaya çalıştığın kabloların resmini ve diskin tam modelini yazar mısın Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com 261538 dedi: Girişi SATA ise SATA kablo lazım, eski bir HDD ise IDE kablosu gerekiyor. Kablolar doğruysa, diğer bir açıklama takmayı beceremiyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet ama baskasınada denetiridim oda takamadı. SALOOWEN dedi: Resim var mı? Yanlış şeyi takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... her kabloyu denedim hata sdd'ki çıkarıp onu bile takmayı denedim