Çözüldü Seagate HDD oyun açılınca %100 olması

• Konuyu başlatan KYOSHI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.048
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KYOSHI

Hectopat
Daha fazla  
Seagate Barracuda HDD'mi oyun yüklemek için kullanıyorum oyunu açtığım an HDD %100 oluyor ve sürtme sesi gibi bir ses gelip donmaya başlıyor. Uygulamalar yanıt vermiyora düşüyor aynı sebepten dolayı 1 ay önce servise gönderdim ve yeni ürünle değişti. Yani maksimum 1 aylık HDD. Ve belki çözülür diye format attım fakat halen aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum sanırım seatools adlı programda HDD'yi görmüyor. Fakat Windows HDD'yi görüyor ve çalışıyor garip.

HD Tune'de ise sadece bad sector yapabiliyorum health check falan n/a gözüküyor.

CMD'den chkdsk yapmayı deneyin, düzelmez ise SATA kablosunu değiştirin veya farklı bir SATA portuna takın.
HDD'nin hala avantajları mevcut örneğin fiyat gibi. HDD'ye çöp muamelesi yapmayı bırakın artık.
Hocam cyristaldiskinfo'dan görüntü al. Senin güç kaynağının durumu ne acaba? Güç kaynağı kötü ve eskiyse değiştirmen iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ler HDD'lerden 4 katı hızlıdır. Bu yüzden %100 olma durumu gibi bir durumla karşılaşmazsınız bende de aynı sıkıntı vardı ama benim HDD 8 yıllıktı. SSD'den sonra düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı